Olsen Banden Spillemaskine

Tag på det helt store kup med personerne fra Olsen Banden

Har din største drøm altid været at tage på det helt store kup med selveste Olsen Banden? Har du sidder klistret op af fjernsynsskærmen, når de har vist Olsen Banden i fjernsynet? Så skal du da prøve at spille på denne maskine. Det er nemlig noget, der vil noget, hvis man lige som os er helt vild med Olsen Banden. Du får nemlig alle de tre ikoniske karakterer at se: Egon, Benny og Keld. Så du går ikke glip af nogle af dem, hvilket jo kun er positivt. Det er hvad vi kalder for en ægte dansk spillemaskine, så hvorfor ikke se om Olsen Banden spillemaskine er lige noget for dig? Olsen Banden spillemaskine har i alt 5 hjul samt 5 gevinstlinjer. Den fungerer stort set lige som alle andre spillemaskiner på nettet, så på den måde er der ikke den store forskel. Den største forskel er selvfølgelig selve temaet Olsen Banden, som du ikke lige kan finde andre steder på andre spillemaskiner. Du kan nærmest også spille for så mange penge som dit spillebudget kan klare, hvilket også kun er en god ting. Der er nemlig ikke noget værre end spillemaskiner, der kræver at du spiller for et helt vanvittigt beløb. Det kan i hvert fald udelukke en masse mennesker, der ikke har lyst eller råd til at bruge for mange penge på det. Men Olsen Banden spillemaskine er slet ikke sådan, og det gør at vi bare kan lide den endnu mere end vi allerede kunne i forvejen. Du kan spille for helt ned til 10 øre, men du kan også sagtens satse endnu flere penge. Det vælger du nemlig fuldstændig selv! Du kan sagtens vinde en god gevinst lige meget om du satser for 10 øre eller meget mere. Men selvfølgelig er dine chancer for en god gevinst større jo mere du også vælger at satse. Men det gør selvfølgelig heller ikke noget at vinde en lidt mindre gevinst, hvis man alligevel kun har satser 10 øre. Så kan fortjenesten i hvert fald hurtig blive ret så stor alligevel.

Hold øje med symbolerne

Hvad gætter du på at symbolerne er for noget i Olsen Banden spillemaskinen? Hvis du tænker dig godt om, så kan du sagtens gætte det. Hvis du tænkte på selveste Egon, Benny og Keld, så har du nemlig gættet helt rigtigt. Det er nemlig de tre fjollede mænd, der er symbolerne i denne spillemaskine. Du kan også sagtens finde andre symboler, men disse er klart de mest spændende. Dog skal du huske, at hvis du er så heldig at få fingrene i et symbol med logoet fra Olsen Banden, så har du skam også fået fingrene i et Wild symbol. Der er også mulighed for at finde bonusspil i Olsen Banden spillemaskinen. Hvis du for eksempel får tre pengeskabe, så kommer du også hen til en bonusrunde. Her kan du vinde en masse gratis chancer samt meget andet, hvilket du blot skal håbe på er tilfældet. Der er også en masse andre forskellige bonusrunder, som du kan få glæde af i spillemaskinen Olsen Banden. Så der er i hvert fald nok at gå i gang med samt en masse chancer for nogle fede kontanter!

Egon, Keld og Benny venter kun på dig

Der er ingen tvivl, er der vel? Du skal da i gang med at spille på spillemaskinen Olsen Banden! Egon, Benny og Keld venter kun på at tage på et stort kup med dig, så det er da bare med at joine dem. Du kan endda vinde penge sammen med dem, hvilket jo blot er positivt. Du behøver ikke længere sidde med næsen inde i skærmen af ren spænding for at se, om de nu også klarer deres helt store kup. For du kan blive en del af det! Har du ikke altid drømt om det? Det kan jeg love dig for, at vi da har! Vi ønsker dig en masse held og lykke og god fornøjelse!